Fosvor Vanish, winnaars van Battle of the Beuk.
Fosvor Vanish, winnaars van Battle of the Beuk.

Succesvol festival Back on Trax

Algemeen

BARENDRECHT - Het tweedaagse festival Back on Trax, gesponsord door Autofer, dat afgelopen weekend in en om Poppdium de Beuk werd gehouden, was een succes. Het weer was goed en de opkomst was groot. Dit laatste was mede te danken door de twee populaire headliners op vrijdag en zaterdag: Die Nakse Bananen en De Skaggers.

Daarnaast speelden elf andere bands, een singer-songwriter en 5 DJ's. Vrijdag is het festival 17:00 geopend door DJ Iwan en zaterdag om 14:00 door DJ Dutch Idiot, gevolgd door The Grand Canyon Divers. Beide dagen ging het festival door tot 2.00 uur. Er wordt alweer uitgekeken naar volgend jaar.

Aanstaande weekend is er op vrijdag 6 september een Beuk Karaoke-avond waar iedereen mag komen meezingen. Het begint om 21.30 uur, de toegang is gratis.

Zaterdag 7 september is er een minifestival: Monsterbrawl! Deze hardcore bands treden op: From the Heart, Offside (uit Canada), Superhero Status, Bloedhond & Hate Spirit H8000 Hardcore (uit België). De deur gaat open om 19.00, de eerste band speelt om 19.30. Entree: 7,- , €5,- voor leden.

Advertenties uit de krant