Logo deschakelbarendrecht.nl
Irene Pronk.
Irene Pronk.

Jos Wesdijk en Irene Pronk in Podium Vis

BARENDRECHT – Jos Vis ontvangt dinsdag 3 december in Podium Vis op Exxact Barendrecht Jos Vis en Irene Pronk.
Tussen 20 en 21 uur is Jos Wesdijk de gast. Van 1980 tot 2014 was hij onder meer hoofdredacteur van De Schakel. Veel langer al – sinds 1971 - fotografeert hij voor deze krant en andere media. Het fotograferen van Barendrechtse gebeurtenissen, maar ook van bijvoorbeeld zijn kinderen gedurende al die jaren, heeft vele verhalen en een enorm archief opgeleverd. Wat te doen met al dat materiaal? Deze avond het antwoord.
Tussen 21 en 22 uur praat Jos Vis met Irene Pronk. Zij is sinds 2015 directeur-bestuurder en programmeur van Theater (en Filmhuis) Het Kruispunt. Irene is belast met de omvorming van theater tot dé culturele hotspot van Barendrecht en omgeving,  waar vijf organisaties onder een dak samen wonen en werken. Als cultureel ondernemer heeft ze haar sporen verdiend in de culturele sector en heeft daar veel kennis en ervaring opgedaan in produceren, managen en vooral in zoeken en bestendigen van nieuwe samenwerkingen. Maar wie is Irene Pronk? Ook hierop vanavond het antwoord.
De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel
De "live" uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de Ether wereldwijd en 105.9FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van Tuneln en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl

Meer berichten