Logo deschakelbarendrecht.nl

Roparun: Barundrecht-team315 zoekt hoofdsponsor

BARENDRECHT - Het Pinksterweekend 2020 is voor velen nog ver weg, maar de leden van Barundrecht-team315 kijken er al weer naar uit. Voor de negende keer is team315 een van de deelnemende Roparunteams.

Dit jaar is er een compleet nieuw bestuur aangetreden. Hierdoor is de naam team315 vervangen voor Barundrecht-team315. "Immers het team heeft als standplaats Barendrecht en dat willen wij ook uitdragen tijdens de Roparun. Te meer ook omdat de Roparun steevast door Barendrecht komt en er dan altijd een geweldige sfeer hangt in ons dorp", vertelt voorzitter Roland van Vugt.

"Vele honderden Barendrechters staan enthousiast langs de route om de deelnemers aan te moedigen en te supporten. Niet alleen een geweldige ervaring voor de deelnemers, maar ook lijkt iedereen langs de route er juist dan van te zijn doordrongen dat het goede doel waar Roparun zich voor inzet, namelijk  'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'  een heel goed doel is, waar helaas heel veel mensen mee te maken krijgen in hun omgeving."

Het team is nog op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor die zijn naam wil verbinden aan dit enthousiaste team en wil bijdragen aan dit goede doel. Voor informatie kan men een email sturen naar info@barundrecht-team315.nl 

Meer informatie over het team en de activiteiten is te vinden op www.barundrecht-team315.nl .

Meer berichten