Afbeelding

December in de Snuffelmarkt

Algemeen

 BARENDRECHT - In de Snuffelmarkt is de Kerstverkoop in volle gang. Er is weer een grote verscheidenheid aan oude en nieuwe kerstversieringen. Ook is er een speciale tafel ingericht met authentieke artikelen van vroeger en nu.

Op 14 december wordt het jaarlijkse Winterfeest gevierd. Ook de Snuffelmarkt doet weer mee en zal de gehele dag geopend zijn. De koffiedames zijn present in De Ontmoeting en tevens kan men naast de kerstspullen vele andere leuke artikelen kopen. Er is een mooie boodschappenmand te winnen, deze is geschonken door de Jumbo. Het is tijdens het Winterfeest niet mogelijk om spullen te brengen.

De maandelijkse woensdagavond opening is op 18 december van 18.30 tot 20.30 uur. Voor bezoekers die niet op zaterdagmorgen naar de Snuffelmarkt kunnen komen is de woensdagavond een mooie gelegenheid om eens een kijkje te komen nemen. Op deze avond zijn er weer speciale aanbiedingen. Alle kleding en alle kerstartikelen zijn dan voor de helft van de prijs.

In verband met de feestdagen is de Snuffelmarkt op zaterdag 28 december gesloten. In het nieuwe jaar gaat de Snuffelmarkt weer open op zaterdag 4 januari.

De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk/Watertoren aan de Dorpsstraat te Barendrecht. De opbrengst is voor het onderhoud van de Dorpskerk.

Advertenties uit de krant