Logo deschakelbarendrecht.nl

Gasten in Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving. Met op dinsdag 21 januari: Muziek en Zang.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: de favoriete top 5 guilty pleasures van Linda Sanders.
Linda is vanaf maart 2017 de manager bij de Barendrechtse Uitdaging. De Uitdaging is een ondernemersnetwerk dat zich richt op verbindingen tot stand te brengen tussen het lokale bedrijfsleven, overheid, scholen en maatschappelijke organisaties, met als doel om de leef kwaliteit van de bewoners in de eigen gemeente te verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld donderdag 5 maart de Beursvloer Barendrecht weer georganiseerd.

Tussen 21 en 22 uur richt Jos de schijnwerper op het Barendrechtse Popkoor J2Sing.

Het is een klein koor met een breed poprepertoire. De hedendaagse popsongs worden met veel passie gezongen. Woensdag 30 januari (in Blok 0180) zijn zij een van de muzikale gasten in het Culturele Café Barendrecht. Op 6 mei, bestaan ze 10 jaar. Daarom geven zij op zaterdag 16 mei  in de Baerne een jubileumconcert. In de studio zijn Jenny van Duyvenbode en Jantine Stout (de 2J's) aanwezig. Zij komen alles vertellen over het jubilerende popkoor. Ook wordt de favoriete muziek van Jenny en Jantine gedraaid.
De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.
De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de Ether en 105.9FM op de kabel. Zie ook www.exxact.nl.

Meer berichten