Logo deschakelbarendrecht.nl
Het team van Body Care voor het nieuwe pand.
Het team van Body Care voor het nieuwe pand.

Fitness in stijl bij Body Care

RHOON – Het aantal bloemstukken en boeketten dat verspreid in de zaak staat doet eerder aan een bloemenwinkel dan aan een sportschool denken. Zoveel geurige attenties heeft Body Care zaterdag 4 december tijdens het openhuis ontvangen. Het splinternieuwe onderkomen van de sport en wellness onderneming staat pal aan de Rhoonsebaan en is niet te missen als je van Barendrecht naar Rhoon rijdt, of vice versa.

Richard Herrebrugh: ,,Onze oude locatie was aan de Avenue Carnisse. Een drukke weg waar ook de tram overheen rijdt. Een prachtige zichtlocatie vonden wij, maar op deze locatie is het aantal nieuwe bezoekers zo groot. Onvoorstelbaar. De mensen rijden langs, keren om en stappen gewoon binnen voor informatie."

,,De sportschool is drie keer zo groot geworden. De extra ruimte hebben we ingevuld met grotere kleedkamers, douches, en meer fitness toestellen.

Zakenpartner Isabell Schoonderwoerd: ,,We bieden nu een totaalconcept. Voor afvallen met de TMF methode tot het trainen met high intensity apparatuur, kan men nu bij ons terecht. Een grote toegevoegde waarde in de nieuwe locatie is de aanwezigheid van een masseur, schoonheidsspecialiste, sauna en zonnebank. Na het sporten kan daar aansluitend gebruik van worden gemaakt. Na een totale bodybehandeling gaat men dan weer naar huis.

De locatie is nieuw, de fitnesstoestellen zijn nieuw, de masseur en de schoonheidsspecialiste is nieuw, maar wat gebleven is het persoonlijke contact wat Body Care zo uniek maakt.

Isabell: ,,Richard en ik zijn beide perfectionisten. Alles moet picobello in orde zijn qua materiaal en outillage. Bewust hebben we voor een sfeer gekozen die doet denken aan een huiskamer. Gezellig en sfeervol. Maar wat we nog belangrijker vinden is dat we de klanten laten merken dat ze welkom zijn. We kennen de klanten bij naam en weten de persoonlijke omstandigheden waarom ze bij ons sporten. Er komt niemand onopgemerkt binnen en er is niemand aan het sporten zonder persoonlijke begeleiding."

Meer informatie over Body Care op www.body-care.nl.

Meer berichten