Rebecca Siccama.
Rebecca Siccama.

Rebecca leert schilderen op leer via Facebook

Algemeen

BARENDRECHT – Ook kunstenares Rebecca Siccama zit momenteel veel thuis. "In deze bizarre en moeilijke tijd is creativiteit extra belangrijk. Het zet je hoofd even stil en geeft wat nieuwe energie en rust om de dag mee door te kunnen. Zeker nu met al die kinderen thuis en dan ook nog thuiswerken. Mijn workshops zijn natuurlijk ook allemaal stop gezet", vertelt ze.

"Om mensen een creatieve booste te geven geef ik op woensdag avond vanaf 19.30 uur en vrijdag ochtend vanaf 10 uur een workshop schilderen op leer live op Facebook. Komende weken zal ik daarmee doorgaan en ook andere workshops gaan geven. Mensen kunnen live meedoen. Ook kunnen ze terecht bij mij voor een startersetje leerverf. Met dat setje kunnen ze een oude tas of jas beschilderen en zo een coole update geven. In het setje zitten de basiskleuren rood, blauw en geel  en zwart en wit plus een leerreiniger, een stukje restleer en een penseel. Alles om lekker mee te doen!"

Rebecca van Living Expression schildert al vijf jaar op leer en maakt de mooiste ontwerpen op tassen, jassen en etuis. Met haar live workshops kun jij meedoen en jouw eigen jas of tas van een leuk ontwerp voorzien. Doe je mee?

Voor een startsetje leerverf kun je Rebecca mailen: rebecca@livingexpression.nl

Advertenties uit de krant