Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Draagconsulten weer mogelijk

BARENDRECHT - Na weken gesloten te zijn vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus is het nu weer mogelijk voor ouders en hun kindje om een draagconsult te krijgen. In het magazijn van Oermensjes geeft draagconsulent Brechje Koster vanaf 1 juni weer uitleg en instructie hoe je je kind veilig en ergonomisch bij je kunt dragen.

Naast draagconsulten kunnen ouders er ook terecht voor workshops babygebaren en informatie/advies over de diverse babyproducten in het assortiment van Oermensjes. Uiteraard worden tijdens de openstelling van het magazijn de richtlijnen van het RIVM gevolgd: zo zijn er extra mogelijkheden om handen te wassen en worden een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen gelaten.

Vanaf woensdag 3 juni is er elke woensdagavond (19.00- 21.00 uur) aan de Middeldijk 56A- loods 9de mogelijkheid om langs te komen in het magazijn. Hier kunnen korte draagvragen beantwoord worden of een doek/ drager worden aangeschaft. Daarnaast is er uitleg over babygebaren en de babyproducten uit het Oermensjes-assortiment. Voor een draagconsult wordt een aparte afspraak (1 op 1) gemaakt.
informatie: www.oermensjes.nl

Meer berichten