Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Dat zit wel bij ZITWEL

BARENDRECHT - ,,Dat zit wel.” Het zijn die drie woorden die ten grondslag lagen aan de naamgeving van ‘ZITWEL’, een onderneming in relaxstoelen en relaxbanken aan de Escudostraat 7 in Barendrecht. Tot voor kort werden de stoelen achterin de showroom in een zeer beperkte ruimte tentoongesteld. Sinds kort is de bovenverdieping van de locatie op de Woonboulevard Barendrecht geheel ingericht voor de uiterst comfortabele stoelen en banken.

De ruimte is groot, open en overzichtelijk. Oprichter en directeur Rob Seip: ,,Bewust hebben we gekozen voor een open ruimte. In een oogopslag is de afdeling voor de klanten te overzien. Geen vaste looproutes, maar gewoon lekker over de afdeling van de ene naar de andere stoel dwalen en zo tot de stoel van je keuze komen.”

,,Zitcomfort is belangrijk. Vanaf de oprichting van het bedrijf is maximaal zitcomfort het uitgangspunt bij het ontwerpen van stoelen en banken. Niet iedereen past een shirt in de maat L. Zo is het ook met stoelen en banken. Een stoel is net zo goed maatwerk. We verkopen ze dan ook in de maten S tot en met XL. Het komt voor dat een klant voor een bepaalde stoel kiest waarvan wij denken dat die geen optimaal comfort biedt. We laten hem of haar dan het verschil voelen om zo tot de beste keuze te komen. Uiteraard uitgevoerd in kleur en materiaal naar keuze. In de showroom is een nieuwe Stressless studio waarin de allernieuwste ontwikkelingen en modellen te zien zijn. Er is door de jaren heen een enorme expertise opgebouwd als het gaat om advies op maat.”

Met drie fraai weggewerkte knoppen in de stoel tovert men de designstoel eenvoudig om in een relaxstoel. Dat dit alleen voor hoogbejaarde mensen van belang is, is onzin volgens Rob. ,,Zitcomfort is belangrijk voor jong en oud. Onze doelgroep is alles boven de 40 jaar. Waren voorheen de stoelen nogal eens plomp en lelijk, als men nu kijkt dan oogt de stoel als een luxe fauteuil, maar wordt die, als de visite eenmaal vertrokken is, in no-time omgetoverd tot een heerlijke relaxstoel waar de vermoeide been in de lucht 

Meer berichten