Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

PopUp ArtStrores Barendrecht

BARENDRECHT - Op de Middenbaan nr. 82 heeft PopUp ArtStores een geheel nieuwe tentoonstelling ingericht van kunstenaars uit de BAR-gemeenten welke vrij toegankelijk is. Deze kunstenaars werken allen als vrijwilliger mee.De tentoonstelling is geopend op vrijdag en zaterdagmiddag van 12 tot 16 uur.

Een van de exposanten is Henriëtte Sillem. Zij is beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy te Rotterdam als Bachelor of Fine Arts. Gespecialiseerd in het verbeelden van dieren, meestal figuratief in 2D. In tekeningen, schilderijen, foto's en muurschilderingen bij mensen thuis verbeeldt zij o.a dieren levensgroot op een muur, doek of papier. Zij heeft al vele opdrachten en exposities op haar naam staan voor zowel particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland.

Momenteel focust zij zich op het fotograferen van details van bloemen en insecten, de felle kleuren en bijzondere vormen van de stampers, meeldraden en kern van de bloem fascineert haar. Als je insecten heel dicht op de huid zit en dit weer uitvergroot krijg je mooie gedetailleerde registraties. Men kan diverse werken van haar bij de tentoonstelling zien. Regelmatig is Henriette persoonlijk aanwezig om een toelichting te geven bij de tentoongestelde werken. Of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding via henriette.sillem@gmail.com, 06-1434817. henriettesillem.wixsite.com/beestenkunst

Wie als kunstenaar ook geïnteresseerd is om deel te nemen aan de PopUp Art Stores Barendrecht kan mailen naar CAB.Barendrecht@gmail.com.


Meer berichten