Logo deschakelbarendrecht.nl
Mark Vervat en Mustapha Lamadrid .
Mark Vervat en Mustapha Lamadrid . (Foto: )

Kunstexpress bij Popup ArtStores Barendrecht

BARENDRECHT - Namens de Kunstexpress exposeren Mark Vervat en Mustapha Lamadrid in de galerie Popup ArtStores op de Middenbaan.

Mark is een kunstenaar die een geheel eigen stijl heeft met veel kleurgebruik en als thema vaak sport gebruikt. Kenmerkend in zijn werk zijn de rechthoekige vormen en zijn manier van perspectief.

Hij werkt het liefst op wat kleinere doeken, dit ook omdat hij heel secuur werkt en dit minder goed kan doen op een groot doek. Hij heeft al een aantal van zijn werken verkocht en heeft ook al eens voor een opdracht een doek gemaakt. Dit vindt hij erg leuk. Mark is ook de ontwerper van ons logo, de Kunstexpress trein. Deze trein hebben we in 3d gemaakt en zal heel binnenkort bij ons te zien zijn op de locatie.

Mark werkt 3 dagen op de Kunstexpress en op de woensdag werkt hij bij de Kleine Duiker, bij het kwekerijtje.

Mustapha Lamadrid is een kunstenaar die uitblinkt in het naschilderen van foto’s. Hij kiest zelf zijn onderwerpen en die zijn uitlopend van aard. Zo heeft hij een dodo geschilderd, maar ook stadsgezichten of popartiesten. Hij werkt vaak in opdracht, juist omdat hij zo goed kan naschilderen. Zo heeft hij eens een drieluik gemaakt voor een klant met haar hond, haar huis en haar trouwfoto. Ook heeft hij voor een klant het oude centraal station gemaakt van Rotterdam.

Hij vindt het ook leuk om met klei te werken en maakt prachtige werken na, want ook hier gebruikt hij voorbeelden.

Mustapha werkt 5 dagen op de Kunstexpress.

(foto)

Meer berichten