Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Fietsersbond repareert fietsverlichting

BARENDRECHT - Inwoners van Barendrecht die een fiets hebben met kapotte verlichting, kunnen dit op zaterdag 17 oktober gratis laten repareren door vrijwilligers van de Fietsersbond.
De Fietsersbond maakt zich al jaren hard voor goede fietsverlichting, vandaar deze jaarlijkse actie. Vrijwilligers staan van 11 tot 16 uur op de Middenbaan, ter hoogte van Theater het Kruispunt (let op: dit is een andere locatie dan voorgaande jaren).

Naast de reparaties wordt informatie verstrekt over veilig fietsen, een goede verlichting en kunnen banden worden opgepompt.

De Fietsersbond vindt het belangrijk dat fietsers verlicht fietsen. Dat scheelt ongelukken, bijna-ongelukken en veel ergernis bij andere weggebruikers. Hoe beter je gezien wordt, hoe meer anderen rekening met je kunnen houden en hoe veiliger het is in het verkeer. Met een goed verlichte fiets kom je veilig en zonder boete thuis.

Op http://www.fietsersbond.nl/fietsverlichting is informatie te vinden over goede fietsverlichting, reparatie en onderhoud van fietsverlichting.

Meer berichten