Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Sira zoekt huis en tuin.</p>

Sira zoekt huis en tuin.

(Foto: )

Wie biedt Sira een thuis?

REGIO - De Dierenstee is vanwege het coronavirus nog steeds gesloten. Het plaatsen van dieren gaat echter gewoon door, maar is alleen op afspraak mogelijk.

Poes Sira is een oude bekende van de medewerkers van De Dierenstee. In het geval van Sira blijkt dat ze behoefte heeft aan een andere plek dan waar ze de afgelopen jaren heeft doorgebracht.

Sira kwam twee jaar geleden als vondeling De Dierenstee binnen. Ze was toen slechts een paar maanden oud en had weinig contact met mensen had gehad. Gelukkig werd Sira snel geadopteerd en is ze de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een redelijk sociale poes. Sira is geen schootkat, maar als ze aandacht wil komt ze je zeker opzoeken. Sira kan wel wat schrikachtig zijn en in eerste instantie kijkt ze de kat uit de boom. Waarschijnlijk zal ze vanwege haar slechte start altijd een beetje terughoudend zijn richting mensen. Tegelijkertijd is Sira heel speels en energiek. Het lijkt erop dat Sira die energie bij haar vorige baas niet voldoende kwijt kon. Ze had daar niet de gelegenheid om naar buiten te kunnen en waarschijnlijk wil Sira dat wél heel graag. Voor Sira wordt dus een baas gezocht die haar een tuin kan bieden en die haar zelfstandige karakter waardeert.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp.

Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl.

Meer berichten