Afbeelding
Foto:

Fotoshoot bij Terre des Hommes

Algemeen

BARENDRECHT - De winkel van Terre des Hommes verkoopt veel mooie tweedehands en vintage kleding. Helaas is het momenteel niet mogelijk om een modeshow te organiseren om zo de mooie verschillende styles te laten zien. Marlies Verschuuren Photography is het team van vrijwilligers daarom te hulp geschoten door een mooie fotoshoot te organiseren. De modellen hebben ondanks het druilerige weer, veel mooie combinaties kunnen laten zien. De fotoshoot zal de komende periode op Facebook en Instagram (terredeshommesbarendrechtt) te zien zijn.

Coördinator Nathalie Dalmulder:”We zijn erg dankbaar als mensen of bedrijven ons op zo’n manier willen helpen. Ook voor ons loopt dit jaar anders dan verwacht en het is fantastisch als we dan een steuntje in de rug krijgen door zo’n mooie actie.”
Het team van Terre des Hommes Barendrecht steunt projecten tegen kinderuitbuiting. Juist nu is dat heel hard nodig! Elke aankoop in de winkel is een donatie voor deze projecten. Maar helpen kan ook door wat van uw tijd te doneren. Wilt u helpen, loop dan even de winkel in of neem contact op via tdhbarendrecht@gmail.com

Advertenties uit de krant