Er hangen toch spandoeken voor de Santa Run.
Er hangen toch spandoeken voor de Santa Run.

Toch aandacht voor Santa Run

Algemeen

BARENDRECHT - Op verschillende plaatsen in het dorp hangen spandoeken van de Santa Run, die jaarlijks georganiseerd wordt door Rotary club Barendrecht.

“Maar helaas gaat de 8e Santa run op 19 december niet van start vanaf het Doormanplein. De doeken hangen er omdat de Rotary club het heel belangrijk vindt dat hospice de Reiziger, van oudsher het goede doel waaraan de baten van de Santa run ten goede komen, gesteund blijft worden”, legt Bert Pothoven uit namens Rotary club Barendrecht.

Op website www.santarunbarendrecht.nl kan iedereen genieten van de foto’s en filmpjes uit voorgaande edities. Daarmee hoopt men de beleving aan de Santa run gaande te houden en de mensen vast warm te maken voor volgend jaar.

Hoewel er dit jaar geen Santa pak te koop is, kan toch 5 euro worden overgemaakt naar de organisatie. Een behoorlijk aantal mensen heeft dat al gedaan en ook hoofdsponsor Hoek en Blok en andere lokale sponsoren hebben zich van hun beste kant laten zien. Informatie over het overmaken van geld staat op de website:

www.santarunbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant