Afbeelding

Harmonie bereidt zich voor op einde van lockdown

Algemeen

BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht bereidt zich voor om na de lockdown binnen de regels weer muziek te gaan maken.

Zodra de scholen na deze lockdown weer zijn gestart is het voor de jeugd vanaf 4 jaar weer mogelijk om lessen te volgen en deel te nemen aan de bestaande of nieuw te vormen groepjes en vanaf 8 jaar met enige beheersing van het instrument ook aan de orkesten. Er zijn ook mogelijkheden voor Algemene Muzikale Vorming (AMV) of blokfluit. Ook zijn er lessen mogelijk op alle blaas- en slagwerkinstrumenten van een harmoniebezetting: Koper ( trompet, hoorn, trombone, euphonium en bas). Hout ( dwarsfluit, klarinet, hobo, fagot en saxofoon) en uiteraard alle slagwerk.

Indien de RIVM het toestaat zijn er ook weer mogelijkheden voor (beginnende) volwassenen om individueel lessen te volgen op bovenstaande instrumenten.

Leden krijgen een gratis instrument in bruikleen om ook thuis mee te oefenen.

Ook al is het nu nog niet voor iedereen direct mogelijk om te starten, opgeven voor een gratis proefles kan in ieder geval. Zodra er een mogelijkheid is om deze te ontvangen krijgt je bericht.

Weet je nog niet welk instrument je wilt gaan bespelen dan is het ook mogelijk om op een veilige manier een aantal instrumenten uit te proberen. De docenten nemen alle veiligheidsnormen in acht om dit mogelijk te maken.

Informatie over de vereniging / lessen en aanmelding: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel of app met Maria Prooi 06-42412638. kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant