Afbeelding

Supportersclub vv Smitshoek ondersteunt stichting PiPa

Algemeen

BARENDRECHT - Stichting PiPa heeft uit handen van Patricia Vendelbosch en Kees Boot een donatie ontvangen van 500 euro. Patricia en Kees vertegenwoordigden de Supportersclub van vv Smitshoek, die dit bedrag bijeen heeft gebracht met activiteiten, zoals het boutrad eind 2019. Door corona was er nog geen gelegenheid geweest om dit bedrag te overhandigen aan Anneke Westerkamp en Sarine Barkmeijer van stichting PiPa..

Stichting PiPa vangt kinderen op die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen. Kinderen worden opgevangen binnen het gezin van Roy en Anneke Westerkamp en mogen een veilige woonsituatie ervaren. Ze kunnen tot rust komen en hun basisvertrouwen herstellen.

De afgelopen drie jaar hebben stichting PiPa en de voetbalvereniging Smitshoek samengewerkt. Aan de samenwerkingsovereenkomst voor bepaalde tijd is recent een einde gekomen. Door allerlei activiteiten, gecoördineerd door Kees Boot in zijn rol als ambassadeur, is er de afgelopen periode van drie jaar zo’n 6000 euro bijeengebracht. Tevens heeft verleden de selectie van vv Smitshoek onder leiding van voormalig hoofdtrainer Richard Middelkoop tuinwerkzaamheden verricht bij de locatie aan de Middeldijk. Zodra het weer kan gaat de selectie weer aan de slag bij PiPa!

“Stichting PiPa is ontzettend dankbaar voor de steun van de afgelopen jaren en heeft de samenwerking als zeer warm ervaren”, aldus Sarine Barkmeijer.

Advertenties uit de krant