Echt voor Barendrecht houdt ‘mega-wijkbezoek’
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Leden van EVB. (archieffoto)</p>

Leden van EVB. (archieffoto)

(Foto:)

Echt voor Barendrecht houdt ‘mega-wijkbezoek’

BARENDRECHT - Op zaterdagmorgen 28 februari bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden van Echt Voor Barendrecht maar liefst zeven wijken. Ze zijn herkenbaar aan hun gele jassen.

Dit betreft de wijken Bijdorp, Dorpzicht, Centrum-West, Buitenoord 2, Lagewei en Vrouwenpolder. Daarnaast worden per fiets ook de ‘buitengebieden’ bezocht; straten die niet onder een wijk vallen, maar er uiteraard wel bij horen. Dat zijn o.a. de Noldijk, Zwingeldam, Achterzeedijk, Koedood, Gebroken Meeldijk, Kooiwalweg, Reijerwaardseweg en Wester Hordijk.

Met inachtneming van alle regels in het kader van het coronavirus wordt er ook deze morgen niet aangebeld. Er zal uitsluitend huis-aan-huis een flyer worden bezorgd. Daarin staat onder meer de uitnodiging om via telefoon, WhatsApp of e-mail contact met EVB op te nemen. Dat kan al direct, maar uiteraard ook op een later tijdstip. Vanaf 10 uur zit er namelijk een team klaar om inwoners van deze wijken te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden.

Meer berichten