Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Yellow en Orange zijn broer en zus.</p>

Yellow en Orange zijn broer en zus.

(Foto: )

Leuk duo zoekt opvang

REGIO - De jonge konijntjes die in De Dierenstee op een baas wachten, zijn al eerder onder de aandacht gebracht, maar voor een duo uit het allereerste nestjes is nog steeds geen interesse getoond. Het gaat om Yellow en Orange, broer en zus die inmiddels bijna vier maanden oud zijn.
Yellow en Orange waren in eerste instantie schuwer dan de rest van hun broertjes en zusjes en dat is waarschijnlijk de reden dat ze nog niet geplaatst zijn. Tamme(re) konijntjes hebben vaak de voorkeur en daarnaast is de vachtkleur van het duo (wildkleur) ook niet in hun voordeel. Zonde, want ook dit zijn twee hele leuke dieren.
Broer en zus zijn weliswaar nog niet tam, maar voelen zich al veel meer op hun gemak bij mensen dan een paar maanden geleden. Zeker als je iets lekkers bij je hebt, komen Yellow en Orange graag bij je kijken!
Omdat ze inmiddels vruchtbaar zijn, delen Yellow en Orange niet meer samen een verblijf. Ze leven nu ieder in een eigen hok, maar kunnen elkaar uiteraard wel zien en ruiken. Rammetje Yellow wordt binnenkort gecastreerd en zal vervolgens na drie weken weer opnieuw aan Orange worden gekoppeld.
Voor dit leuke duo wordt een rustig thuis gezocht waar ze een ruim (buiten-)verblijf tot hun beschikking krijgen en waar Yellow en Orange rustig mogen wennen.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Meer berichten