Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Uitreiking prijzen door juwerlier Maryoush van Dreamjuwelier met Thomas den Boer (3e prijs); Noa de Jonge (1e prijs) en Marecha Bakkeren (2e prijs). (foto: Focus Beroepsacademie Barendrecht) </p>

Uitreiking prijzen door juwerlier Maryoush van Dreamjuwelier met Thomas den Boer (3e prijs); Noa de Jonge (1e prijs) en Marecha Bakkeren (2e prijs). (foto: Focus Beroepsacademie Barendrecht)

(Foto: )

Leerlingen Focus ontwerpen sieradenverpakking

BARENDRECHT - Derdejaars leerlingen Media, Vormgeving en ICT van Focus Beroepsacademie hebben hun tanden kunnen zetten in het ontwerpen van een sieradenverpakking Moederdag 2022 voor
Dreamjuwelier in Rotterdam.

Door een bijzondere samenwerking van de vakdocenten met Dreamjuwelier is een echte praktijkopdracht aan de leerlingen gegeven. Want als je een opdracht in het echt moet maken is dat niet alleen veel spannender, maar je moet ook al je creativiteit inzetten om je ontwerp uitvoerbaar te maken. Niets leuker dan dat je ontwerp ook straks gebruikt wordt.

Noa de Jonge heeft de eerste prijs gewonnen omdat ze geen standaard doosje bedacht, maar een bloem waarin een standaard sieradendoosje is vastgemaakt en waarbij een kaartje aan de steel hangt.

Meer berichten