Joke is te zien in het RTL4 programma Plezier en Passie.
Joke is te zien in het RTL4 programma Plezier en Passie.

Kunstenares Joke Bennis binnenkort op TV

Algemeen

BARENDRECHT – Tijdens de afgelopen Coronaperiode heeft Joke Bennis niet stil gezeten. Alhoewel de vrije schilderlessen aan huis tot een minimum moest worden teruggedraaid bleef zij zelf wel schilderen en in zichzelf investeren door een diversiteit aan workshops in onder meer abstract schilderen te volgen via het internet.

Ook werd haar bedrijfsnaam en website JBCreatief vervangen door jbennisart.nl.

Op vrijdag 14 mei heeft Joke meegedaan aan het kunstproject The Colorfield Performance. Kunstenaars komen uit alle delen van de wereld naar Park Lingezegen in Elst om in één dag één van de 500 panelen van 1.22m bij 1.22m te beschilderen. Vijf dagen per week wordt er door zes kunstenaars dagelijks in de open lucht gewerkt. Dit unieke project is tot 01 oktober gratis te bezoeken.

Daarnaast is Joke binnenkort te zien in het RTL4 programma Plezier en Passie. Het is te zien op zaterdag 26 juni en zondag 27 juni. Naast korte interviews is ook haar veelzijdige werk en atelier te zien.

Gedurende de maand juli is het werk van Joke te bewonderen in de gratis toegankelijke Galerie Hofsteeg aan de Steegoversloot 41 te Dordrecht iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur. Ook in Beautysalon Iduna op de Middenbaan 71 zijn binnenkort schilderijen van Joke te bewonderen.

Verder hoopt Joke de vrije schilderlessen weer te kunnen uitbreiden. Nadere informatie is terug te vinden op haar nieuwe website.

jbennisart.nl

Advertenties uit de krant