Afbeelding

ZPB doet mee aan Grote Clubactie

Algemeen

BARENDRECHT – Zwem- en waterpolovereniging ZPB gaat tijdens de Grote Clubactie loten verkopen voor het 90 jarig jubileumfeest in 2022

Op zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Micky Willekens, clubcoördinator van ZPB: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de realisatie van een jubileumfeest ter ere van ons 90 jarig bestaan op 1 april 2022. Dit jubileum moeten we vieren, 90 jaar is uniek!! We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

Van ieder verkocht lot gaat 80 procent naar de club. Een lot kost 3 euro, waarvan dus 2,40 euro per lot direct naar de kas van ZPB gaat. Er zijn diverse mogelijkheden om loten te kopen, online, via een lotenboekje, of door middel van een superlot.

Vorig jaar lukte het ZPB om bijna 1.500 euro op te halen. “Nu hopen we dit bedrag minimaal te gaan verdubbelen”, aldus Willekens.

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl .

Advertenties uit de krant