Waarderingsspeld en oorkonde voor Aad van Werkhoven.
Waarderingsspeld en oorkonde voor Aad van Werkhoven. Foto:

Waarderingsspeld voor Aad van Werkhoven

Algemeen

BARENDRECHT – Een oplettende blik, die de belangen van de ander opmerkt en behartigt, dat typeert Aad van Werkhoven als betrokken voorzitter van de cliëntenraad van de Elf Ranken. Hij ontving vandaag uit handen van burgemeester Van Belzen een Waarderingsspeld.

Aad van Werkhoven zette zich jarenlang in als standvastig vertegenwoordiger van de belangen van de bewoners. Naast zijn rol als mantelzorger voor zijn vrouw bleef hij zich tegelijkertijd tomeloos inzetten voor de ander. De Elf Ranken vervult als zorginstelling een rol waar omkijken naar elkaar centraal staat. Het verzoek om de heer Van Werkhoven aan te merken als ontvanger van de Waarderingsspeld toont tevens de waarde, die Aad van Werkhoven voor de organisatie heeft gehad.

Aad van Werkhoven was ontzettend betrokken bij het welzijn van de bewoners en iedereen voelde dat ook zo. Vanuit diezelfde betrokkenheid schuwde Aad van Werkhoven het niet om op te komen voor de belangen van de bewoners. Hij bleef zich voor de bewoners inzetten. Ook naar de directie en het bestuur toe behartigde hij standvastig de belangen van de inwoners.

“Als burgemeester en gemeente zijn wij trots op individuen, die een uitgesproken gezicht geven aan ‘zorgen voor elkaar.’ Die een bijdrage leveren aan een samenleving waar men naar elkaar omkijkt, waar men een stem kan zijn voor de ander. Waar men oplettend is voor de noden van anderen, juist in een tijd waarin eenzaamheid een actueel maatschappelijk vraagstuk is. Het besef, dat aandacht houden voor elkaar verschil maakt. Dat is precies wat Aad van Werkhoven de afgelopen jaren gedaan heeft”, sprak burgemeester Jan van Belzen.

De speld werd uitgereikt in een zaal met oude Barendrechtse foto's.

Advertenties uit de krant