Peggy Tchai.
Peggy Tchai. Foto: Huijskes Fotografie

Peggy Tchai signeert roman

Algemeen

BARENDRECHT - Auteur Peggy Tchai, opgegroeid in Barendrecht, signeert op zaterdag 6 november haar debuutroman ‘Meester in de liefde’ bij boekhandel Read Shop Barendrecht, Middenbaan 82.

Aanvang 14 uur. De signeersessie duurt ongeveer een uur. De feelgoodroman is te koop voor 17,50 euro. Toegang vrij.

Peggy Tchai is opgegroeid in Barendrecht en kent de Middenbaan dus als haar duimpje. Zij is opgeleid tot jurist arbeidsrecht (meester in de rechten), maar vond haar passie in het schrijven van romantische feelgoodboeken. ‘Meester in de liefde’ is het eerste boek uit de Meester-serie en tevens haar debuutroman.

Over het boek:

Jess de Mey heeft het allemaal: een uitdagende baan als advocaat, haar beste vriendin Lucie met wie ze de grootste lol heeft en als kers op de taart fonkelt er een joekel van een verlovingsring om haar vinger. Ja, het leven gaat Jess voor de wind. Totdat haar baas haar voorstelt aan een nieuwe cliënt, de mysterieuze Lex. Al snel komt Jess erachter dat zij en Lex een verleden delen dat verdergaat dan het werk. Als Jess vervolgens een geheim ontdekt dat het liefdesleven van haar beste vriendin Lucie kan verpesten en erachter komt dat op haar werk niets is wat het lijkt, moet ze keuzes maken. Kiest zij voor werk, liefde of vriendschap?

Advertenties uit de krant