Afbeelding

Sihem: even voorstellen

Column Column

Beste lezer,

Vandaag maakt u kennis met een nieuwe columnist van deze krant. Laat ik mezelf even voorstellen.

Ik heet Sihem Groenewegen, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Barendrecht. Ik ben gek op lezen, maar dan wil ik ook echt een boek lezen. Ik heb ook een e-reader gehad, maar dat vond ik saai, en aangezien ik niet zo heel handig ben is die ook kapot. Ik heb heel veel boeken thuis, en daar ben ik erg voorzichtig mee. Ik hou ervan om ze netjes en mooi te houden; ik leen ze dus ook nooit uit.

Ik heb iets met oude spullen. Zo heb ik ook allerlei cd`s, van Metallica tot The Cranberries, en van klassiek tot K-POP. Maar ik heb ook allemaal DVD`s . Dat komt omdat ik vroeger geen apparatuur had om Netflix op te kijken, en ook al heb ik die apparatuur nu wel, ik houd gewoon van oude zooi. Mijn ouders worden hier weleens gestoord van, omdat ik dan weer een of andere typemachine gekocht heb waar ik vervolgens niks mee doe behalve het neerzetten voor de sier.

Over films gesproken; ik ben groot StarWars fan. Ik heb daar ook allemaal ‘’zooi’’ van in mijn kamer. Van posters tot figuurtjes. En natuurlijk strips, boeken en DVD`s. Ik ben ook fan van Marvel. Ik heb meerdere posters van Spider-Man aan de muur hangen, en een paar tshirts en natuurlijk DVD`s.

Verder houd ik van regen. Niet die harde koude soort, maar dat de regen naar beneden valt, lauwwarm water. Het soort regen dat alles lekker laat ruiken. Vooral in de ochtend, dan heeft het heel de nacht geregend en dan kom je buiten en ruikt het zo lekker naar nat gras en bloemen. Ik bedoel, wie houdt er nou niet van die geur?

Advertenties uit de krant