Poes Shiva.
Poes Shiva.

Poes Shiva heeft pittig randje

Algemeen

REGIO - In De Dierenstee wacht een bijzondere poes op een bijzondere baas. Het is Shiva, een lieve maar ook hele gevoelige poes van drie jaar oud.
Shiva komt als kitten bij haar vorige baasjes terecht en blijkt al snel een energieke en soms wat pittige kant te hebben. Ze is heel speels en heeft uitdaging nodig en daarom wordt er veel met Shiva gespeeld en heeft ze de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Daarnaast is Shiva ook een lieve en aanhankelijke kat en komt ze gezellig bij haar baasjes op schoot liggen. Maar na een aantal gebeurtenissen, waaronder een verblijf in een pension, verandert het gedrag van Shiva. Ze wordt schrikachtiger en feller en probeert iedereen in het gezin aan te vallen. Shiva is duidelijk een hele gevoelige poes die snel stress ervaart en dat uit door de aanval op te zoeken.
In de opvang ziet men een rustige en teruggetrokken poes die (nog) geen contact zoekt, maar zich langzaamaan wel iets meer op haar gemak begint te voelen. Shiva laat zich voorzichtig aaien, maar is nog erg op haar hoede. Voor Shiva is het heel belangrijk dat ze in een thuis terechtkomt waar zo min mogelijk prikkels aanwezig zijn, zonder jonge kinderen en bij voorkeur zonder andere huisdieren. In de juiste omgeving komt Shiva tot rust en hopelijk komt dan ook haar ware karakter weer tevoorschijn, want er schuilt een lieve en gevoelige poes in Shiva. Wel met een pittig randje en dat moet haar toekomstige baas niet bezwaarlijk vinden. Wie accepteert Shiva zoals ze is en kan haar een passende plek bieden?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant