Little child and presents. Baby on pillow.
Little child and presents. Baby on pillow. Foto: Denys
Ingezonden mededeling

Ik en mijn mama: de webshop voor jouw kleine

Algemeen

De online babywinkel van Ikenmijnmama is de ideale webshop voor jou en jouw kleine. Met Ikenmijnmama zit je altijd goed, of je nou op zoek bent naar een leuk kraamcadeau of leuke producten voor jouw eigen kindje of jouzelf.

Ikenmijnmama

Met Ikenmijnmama zit je altijd goed. Je kan kiezen uit producten uit meerdere categorieën. Een voorbeeld hiervan is de categorie slaapkamer. Ikenmijnmama heeft alle leuke spulletjes die jij nodig kan hebben voor de slaapkamer van jouw kindje. Denk bijvoorbeeld aan leuke decoraties voor op de muur, dekens en lakens, babymeubels, slaapzakken en verlichting. Of bekijk de producten voor de badkamer zoals babybadjes, aankleedkussen, badspeeltjes en verzorgingsproducten voor in het bad.
De babywebshop van https://www.ikenmijnmama.com heeft daarnaast allerlei andere leuke babyspullen zoals de meest populaire spenen van bijvoorbeeld de merken Frigg of BIBS, speenkoorden, spullen voor onderweg zoals autostoeltjes, spullen voor in de keuken zoals besteksetjes voor baby’s en kinderen, drinkbekers en kinderstoelen.

Enkele van de bestsellers van Ikenmijnmama zijn onder andere de Fleur des fleurs muursticker, het Boxpakje waarop je de naam van jouw kindje kan laten borduren en het boxmobiel dat met de hand is gemaakt. Ontdek enkele van de andere bestsellers van de baby webshop bij Ikenmijnmama.

Matching cadeaus

De matching cadeaus van de baby webshop van Ikenmijnmama vallen altijd erg in de smaak. Dit zijn items die jij en jouw kindje kunnen dragen zoals matchende armbandjes die met de hand gemaakt worden, mutsen voor mama en kind en haarbandjes. Op die manier kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen.
De matching items van Ikenmijnmama zijn ook uitermate geschikt als cadeau voor bij de babyshower.

De mooiste musthaves voor jou en jouw kleintje

Ikenmijnmama heeft de allermooiste musthaves voor jou en jouw kindje in huis. Wanneer je bij de baby webshop van Ikenmijnmama een bestelling plaatst voor meer dan €50,- is de verzending gratis. Hier kun je dus nu gebruik van maken wanneer je winkelt bij Ikenmijnmama.

Advertenties uit de krant