Afbeelding

Locks Hair nieuw op de Middenbaan

Algemeen

BARENDRECHT – De hoek van de Middenbaan en passage De Schalm is de laatste tijd één van de drukste plekken in het Barendrechtse winkelcentrum. Precies hier heeft kapsalon Locks Hair de deuren geopend. Eigenaresse Yvette Grinwis legt uit hoe dat zo gekomen is.

Yvette Grinwis is voor veel Barendrechtse klanten al een bekend gezicht. Ze is al 14 jaar werkzaam in Barendrecht. “Ik wilde een salon voor mezelf. Toen kwam dit op mijn pad”, vertelt ze. Ze heeft de kapsalon ingericht en verhuurt nu de stoelen aan zelfstandige kapsters. Zelf knipt ze ook. 

“Veel kapsters die hier werken zijn oud-collega’s van me. Sommigen zitten al 25 jaar in het vak. Je hoeft dan niet bij nul te beginnen, want iedereen neemt haar eigen klantenkring mee.”

Yvette vind het belangrijk dat de onderlinge contacten goed zijn. “Ook al ben je zzp’er, we willen toch een team zijn. Je hebt hier echt collega’s.” Iedereen heeft eigen specialiteiten. Zelf is Yvette Grinwis gespecialiseerd in extensions.

Yvette heeft na de overname het interieur veel lichter gemaakt. Muren, toilet en vloer werden vernieuwd. Ook werd er een nieuwe kinderstoel geplaatst: een stoere auto. “Dat trekt altijd”, weten Yvette en haar collega’s. Momenteel is de zaak ook versierd met kerstballen.

Bij Locks Hair zijn zowel dames, heren als kinderen welkom. Ook met angstige kinderen kan men hier terecht. Voor kinderen is er een speciaal tarief.

Locks Hair is te vinden op de Middenbaan 30. Voor verdere informatie en het maken van een afspraak:

lockshair.nl

Advertenties uit de krant