Patrimonium Barendrecht en ERA Contour breiden samenwerking grootonderhoud uit.
Patrimonium Barendrecht en ERA Contour breiden samenwerking grootonderhoud uit.

Patrimonium Barendrecht en ERA Contour breiden samenwerking uit

Algemeen

BARENDRECHT - Maandag 23 januari ondertekenden Peter Manders, directeur-bestuurder Patrimonium Barendrecht, en Bianca Seekles, directievoorzitter bij TBI-onderneming ERA Contour, een uitbreiding op de eerder ondertekende raamovereenkomst.

De overeenkomst voor het grootonderhoud en verduurzamen van 842 eengezinswoningen wordt hiermee uitgebreid met 363 eengezinswoningen èn 837 appartementen. Patrimonium Barendrecht en ERA Contour, zijn samen in 2011 gestart met de voorbereiding van grootonderhoud en het uitvoeren van energetische maatregelen. Uitvoering vindt de komende 10 jaar plaats.

Michel Ouwens, adjunct-directeur Bestaande bouw bij ERA Contour: “We zijn er trots op dat Patrimonium Barendrecht onze huidige samenwerking in deze mate wil uitbouwen met als gezamenlijk doel haar woningbezit zo snel én efficiënt mogelijk te verduurzamen.”
Door de samenwerking voort te zetten kan het onderhoud in de buurten sneller en efficiënter worden uitgevoerd en zorgt voor een snellere doorlooptijd.

“Het belangrijkste is dat vooral onze bewoners daar de vruchten van plukken in de komende jaren. Zij krijgen een energiezuinig thuis dat ook qua wooncomfort aanzienlijk verbetert”, aldus Peter Manders.

Advertenties uit de krant