Miljoenenjacht presentatrice Linda de Mol (Foto: Roy Beusker Fotografie)
Miljoenenjacht presentatrice Linda de Mol (Foto: Roy Beusker Fotografie)

Vijftig Barendrechters maken kans op 5 miljoen

Algemeen

BARENDRECHT - Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Barendrecht uit postcodegebied 2991. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Barendrecht daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Alexander is een van de gelukkigen die de kans krijgt om de studio van Miljoenenjacht te bezoeken. Zijn reactie op de uitnodiging is enthousiast: “Het is geweldig dat we deze uitnodiging hebben ontvangen. Grappig dat ik nu eindelijk met mijn vrouw naar de studio mag.” Alexander is ervan overtuigd dat je het geluk een handje kan helpen. Met een knipoog vertelt hij: “Tegenwoordig moet je dit soort dingen manifesteren, nietwaar? We hebben het al zes keer uitgegeven! Ik speel het spel straks met nummer 12, dat is onze trouwdag.”

De vijftig inwoners van Barendrecht zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Barendrecht is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Advertenties uit de krant