Zinzi is een lieve en gezellige kater die graag naar buiten gaat.
Zinzi is een lieve en gezellige kater die graag naar buiten gaat. Foto:

Zinzi wacht op een nieuw thuis

Algemeen

REGIO - Soms ziet men in De Dierenstee een voormalige bewoner terug in de opvang. Gelukkig heeft dat in de meeste gevallen niets met het dier zelf te maken, maar sneu is het wel. Ook kater Zinzi woonde eerder in De Dierenstee. Hij is ruim acht jaar oud en het type kat dat zijn baasje eerst goed wil leren kennen voordat hij zijn vertrouwen geeft. 

Zinzi is een gevoelige jongen die snel stress ervaart en in stressvolle situaties soms wat fel uit de hoek kan komen. Hij weet dan even geen raad met zijn emoties en kan die dan maar op één manier uiten. Is Zinzi eenmaal gewend en voelt hij zich op zijn gemak, dan is hij een lieve kater die gezellig om aandacht vraagt. Minder gezellig is Zinzi richting soortgenoten. Hij is graag buiten, maar komt daar natuurlijk andere katten tegen en daar moet Zinzi weinig van hebben. 

In de meest ideale situatie woont Zinzi ergens waar hij heerlijk kan genieten van de buitenlucht, maar waar hij zo min mogelijk andere katten tot last kan zijn. Sowieso kan Zinzi niet overal in de Hoeksche Waard meer wonen, want dan kan hij teruglopen naar zijn oude buurt. De medewerkers van De Dierenstee hebben zelfs een voorkeur voor een thuis buiten deze regio. 

Wie heeft een rustige plek voor Zinzi en vind het prima dat hij graag zijn eigen gang gaat en wat eigengereid kan zijn? Wie woont er op een plek waar Zinzi andere katten niet (veel) tot last kan zijn? Neem dan contact op met het opvangcentrum, want deze bijzondere kater verdient snel een fijn thuis.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, Tel. 0186 – 655 150, Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant