Afbeelding
Foto:

Willemijn: Koningsdag

Column Column

Sinds kort ga ik naar Art Gang, een club met zijn thuis in de Witte de Withstraat. Waar ik en mijn vrienden elke woensdag heen gaan om te kletsen en te craften. Omdat het in de avond is halen we vaak samen eten in de stad en eten we het daar.

We hadden laatst een extra bijeenkomst op Koningsdag, voor de gezelligheid en om geld in te zamelen. Ik en anderen werden gevraagd om workshops te organiseren. Floris gaf een wiskunde workshop aangezien hij dat studeert. Ik miste het net maar toen ik om twee uur aankwam om mijn workshop klaar te zetten zag ik hem omringd met mensen die allemaal aan zijn lippen hingen.

Ik deed een lino en zine workshop met Emma en Finn. Finn en ik deden het linosnede gedeelte en Emma de zines. Met als idee dat de stempels die mensen zouden maken bij ons ze dan konden gaan gebruiken bij het maken van zines. De workshops verliepen goed, Finn legde aan iedereen uit hoe je jezelf niet in de vinger snijd, en ik legde iedereen uit hoe de verf gebruikt om te stempelen. Mensen waren erg enthousiast en maakte veel stempels. Ik weet niet of mensen die ook werkelijk hebben gebruikt voor hun zines, maar aan het eind hadden we beide stempels en zines. Dus in mijn ogen een succes.

Aan het einde van de dag hadden we 70 euro opgehaald voor Art Gang. We sloten de dag af met samen drinken en opruimen. Op weg naar huis gingen Nemo, Floris en ik ook nog ijsjes halen bij de ijssalon. Nog nooit had ik een betere Koningsdag.

Advertenties uit de krant