Matthijs van der Welle (31) lijsttrekker VVD

Verkiezingen

BARENDRECHT - De leden van VVD Barendrecht hebben op 23 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingeN ongewijzigd vastgesteld. Nieuwbakken lijsttrekker Matthijs van der Welle gaat aan de slag met een team enthousiaste Barendrechtse kandidaten.

Matthijs van der Welle: ,,Ik ben er trots op dat we met een mooi en lokaal team 2018 in gaan. Barendrecht is een fantastisch dorp en we zetten ons er graag voor in dat zo te houden! De ledenvergadering heeft mij unaniem benoemd tot lijsttrekker, dat geeft veel vertrouwen. We gaan met dit team voor de vier P's: Prestatie, Passie, Positivisme en Plezier".

VVD in Barendrecht is met een team van acht enthousiaste Barendrechters gemotiveerd om het Beste voor Barendrecht te realiseren. Al op 19 oktober hebben de leden het Verkiezingsprogramma 2018-2022 van vastgesteld. ,,Ons programma is positief, kort en bondig. Het bevat concrete lokale punten die wij voor de inwoners van Barendrecht willen bereiken. Topprioriteiten zijn veiligheid en de kwaliteit van de buitenruimte.''

Matthijs van der Welle: ,,Het overgrote deel van onze kandidaten is net als ik in Barendrecht geboren of wonen er al vele jaren. Wij zijn trots op Barendrecht en vinden wat goed is, goed moet blijven. Maar wat nog beter kan ook beter moet! Dit doen we Van, Voor en Door Barendrechters! Daarom willen wij dat er geïnvesteerd blijft worden in veiligheid, de kwaliteit van het 'groen', goede wegen, bereikbaarheid, en goede (sport)accommodaties en recreatiegebieden."

,,Veiligheid door onder andere meer toezicht en handhaving. Maar we hebben ook bijzondere aandacht voor verkeersveiligheid. Wij willen dat onveilige verkeerskruisingen en oversteekplaatsen veilig worden gemaakt. Denk hierbij aan de uitrit parkeergarage Carnisse Veste en de oversteek bij de Kleine Duiker/Barendbos. Het zijn zomaar wat voorbeelden uit ons verkiezingsprogramma.''

De VVD-kandidatenlijst is als volgt:
1. Matthijs van der Welle
2. Simon Kelder
3. Natan Bode
4. Cees Schaap
5. Bradley van der Hoeven
6. Jannie Schaap
7. Jacinta Floor
8. Wim van der Hoek

Advertenties uit de krant