Leonie Hoogerheide.
Leonie Hoogerheide.

Groene Dagbesteding in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 7 december zijn Simone van der Veen van ZorgMies en Leonie Hoogerheide van de Groene Dagbesteding te gast in het t radioprogramma Hart voor Barendrecht. Simone van ZorgMies geeft het stokje van de estafette door aan Leonie van de Groene Dagbesteding, gevestigd op de Carnisseweg 51.

Deze dagbesteding Carnissehof is op 1 november geopend. Zij biedt een zinvolle dagbesteding in huiselijke en landelijke omgeving. Het is een plek waar men samen activiteiten kan ondernemen en waarbij gezelligheid, ontspanning en ontmoeting voorop staan. Op deze Groene Dagbesteding, bedoeld voor mensen die wat ondersteuning kunnen gebruiken voor een zinvolle dagbesteding, zijn in de tuin genoeg activiteiten te ondernemen, maar ook binnen. De activiteiten zijn gericht op ontmoeting, kunst en cultuur, maatschappelijke betrokkenheid en identiteit. Met Simone en Leonie gaan de programmamakers in gesprek om elkaars werk te leren kennen en zien wat zij van elkaar kunnen leren.

Op dinsdag 7 december vindt ook de Nationale Vrijwilligers dag plaats. Een uitgelezen kans voor vrijwilligersorganisaties om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Wat gebeurt er in Barendrecht aan complimentjes, kaartjes, uitstapjes en in het zonnetje zetten?

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. 

www.hartvoorbarendrecht.nl. 

Advertenties uit de krant