Afbeelding
Foto:

Activiteiten in feesttent Heerjansdam

Algemeen

HEERJANSDAM - Woensdag 24 april is er een speciale bijeenkomst in de grote witte feesttent op de Groenstrook in Heerjansdam. KerkHeerjansdam organiseert dan een tweetal activiteiten voor jong en oud.

Als eerste is er vanaf 18.30 tot 19.30 uur het Kids of Joy programma ‘Welkom in de tent’ met kinderen van de basisschool leeftijd en hun ouders en opa’s en oma’s. Uiteraard hopen wij dat er zich veel kinderen zullen melden.

Vanaf 20 uur is er het programma voor de volwassenen met als thema ‘A Meezing Grace voor MijnHeer de Koning’. Tijdens deze avond zullen een aantal popliederen, zowel oudere als heel recente, engelstalig en nederlands, de revue passeren. Het zijn niet zomaar popsongs, maar het zijn specifiek gekozen liederen waarvan de tekst vaak een diepere betekenis kan hebben. Dit alles met een knipoog naar de Top200 diensten welke in verschillende kerken in Nederland jaarlijks gehouden worden.

Iedereen is welkom om mee te zingen. Na afloop kan er onder het genot van een drankje nog lekker nagepraat worden over deze avond.

Advertenties uit de krant