Ad Verbeek en René Toonen. (foto: Mirjam van Raamsdonk)
Ad Verbeek en René Toonen. (foto: Mirjam van Raamsdonk)

December bij Gevoel voor Muziek

Algemeen

BARENDRECHT - Al meer dan7 jaar kunnen luisteraars op de zondagmorgen genieten van het programma “Gevoel voor Muziek” bij omroep Exxact Barendrecht.
Iedere zondag brengen Ad Verbeek en René Toonen muziek die met gevoel gemaakt is. Crooners, easy listening, big bands, swing, jazz of luisterliedjes, het komt allemaal voorbij. In de maand december zijn daar natuurlijk de Christmas songs.

De afgelopen maanden zijn de kringloopwinkels en een paar platenbeurzen afgestruind opzoek naar mooi materiaal. De kerstelpee van Peggy Lee uit 1963, het album van de familie Sinatra, vader, dochters en zoon, opnames van grote kerstshows met Andy Williams, Perry Como maar ook Rudi Carrell.

Inmiddels is de verzameling zo groot geworden, de afgelopen maanden konden meer dan 500 bijzondere opnames worden toegevoegd aan de collectie, dat dit natuurlijk niet in één uitzending past. Vandaar dat de heren de keuze hebben gemaakt op de zondagen 6, 13 en 20 december tussen 11 en 13 uur de luisteraars te trakteren op een gedeelte van deze muzikale vondsten.
Op zondag 27 december is er de, inmiddels traditionele, terugblik op het afgelopen jaar. Van welke grote muzikale namen moesten we in 2020 afscheid nemen? We brengen u een overzicht met natuurlijk de bijbehorende muziek.

Gevoel voor Muziek is er iedere zondag direct na de uitzending van de kerkdienst, vanaf 11 uur.

www.exxact.nl

Advertenties uit de krant