De Doorkomst in 2023.
De Doorkomst in 2023. Foto:

Stichting Doorkomst Barendrecht zoekt bestuursleden en vrijwilligers

Algemeen

BARENDRECHT – Op maandag 20 mei komt de Roparun weer door Barendrecht. De verwachting is dat 220 teams tussen 10 en 16.30 uur lopend en fietsend de gemeente passeren.

Jaarlijks organiseert de stichting Doorkomst Barendrecht allerlei activiteiten in Barendrecht om de teams aan te moedigen voor de laatste 13 kilometer naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam.

Het bestuur van de stichting bestaat nu uit drie personen. Hiervan gaan er twee stoppen en derhalve wordt er gezocht naar geschikte opvolgers. De tijdsbesteding bedraagt ongeveer 1 uur in de maand (in aanloop naar het evenement) tot 8 uur op de dag van de doorkomst (is altijd Tweede Pinksterdag).

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het organiseren van activiteiten rondom de doorkomst. Hierbij moet gedacht worden aan aanvraag vergunningen, communicatie, regelen parcours afzettingen/verkeersregelaars, inhuren van derden zoals beveiliging etc.

Wie interesse heeft of meer informatie wil, kan een mail sturen naar organisatie@doorkomst.nl of bel het mobiele nummer 06-48475880.

Advertenties uit de krant