Afbeelding
Foto:

JCR judoka’s schitteren op Zuid-Hollandse kampioenschappen judo

Algemeen

BARENDRECHT – In Dordrecht vond zaterdag 20 april het Zuid-Hollandse Kampioenschap voor judoka’s onder de 12 jaar plaats. Een leuke lange dag waarop 17 judoka’s van de Barendrechtse judoclub JCR judo deelnamen aan dit sterke toernooi.  

De inzet en doorzettingsvermogen van de judoka’s resulteerden in een indrukwekkende oogst van maar liefst 15 prijzen. Zo behaalden Milan Laarhoven, Brandon Law, Kenji Waal, Sophie Bijnen en Lisa van Wensveen de eerste plaats. Eleah Mendes Barbosa, Ilyano Randwijk, David Hagendoorn, Jayden Laarhoven behaalden de tweede plaats en Siem Fedderus, Dima Boutko, Wilson Lau, Jake de Man, Malia Borges Dias, Isabeu Sip behaalden de derde plaats. 

De coaches Miranda en Mario waren aanwezig om het team te begeleiden. Na afloop van de wedstrijden erkenden ze enkele verbeterpunten, maar waren vooral verheugd over de sterke prestaties en geleverde inzet tijdens de partijen. 

Niet alleen de coaches, maar ook de ouders waren buitengewoon enthousiast. Met sjaaltjes zwaaiend en vol positiviteit moedigden ze de judoka’s aan, wat een extra stimulans gaf aan de sfeer van de dag 

“Het succes van vandaag motiveert ons nog meer om ons voor te bereiden op het volgende toernooi. Samen vormen we de kracht achter prestaties; één team, één doel, elkaars fundament.” 

Kijk voor meer informatie en een proefles op www.jcrjudo.nl 

Advertenties uit de krant