Afbeelding

Barendrecht tegen profs FC Groningen voor KNVB-beker

Sport

BARENDRECHT - Topklasser BVV Barendrecht speelt op woensdag 24 september in de tweede ronde van de KNVB-beker een bijzonder duel. Die avond komen de profs van FC Groningen naar sportpark De Bongerd voor het ‘betaalde’ bekertoernooi.

De Groningers staan momenteel op de zesde plaats in de Eredivisie, ondanks een nederlaag tegen Cambuur Leeuwarden afgelopen weekend. Barendrecht bereikte de tweede ronde van het bekertoernooi dankzij een overwinning op RKSV De Ster (2-1 na verlenging). FC Groningen heeft de eerste bekerronde niet gespeeld, in die eerste bekerronde speelden alleen de geplaatste amateurclubs tegen elkaar en waren de BVO’s vrij. De wedstrijd op De Bongerd begint woensdag 24 september om 20 uur.

De voorverkoop voor het duel tussen Barendrecht en FC Groningen is inmiddels van start. Op woensdag 17 en donderdag 18 september kunnen er kaarten worden gekocht in de commissiekamer van de BVV tussen 19 en 20 uur. Kaarten kosten 5 euro voor leden en 65+-ers. Niet-leden betalen 7,50 euro voor een staanplaats of 10 euro voor een tribuneplaats. Ook zijn er VIP-arrangementen te koop voor 37,50 euro. Om 17.30 uur is men welkom in het businesshome voor een warm buffet. Meer informatie over de VIP-arrangementen is verkrijgbaar bij Wim Vonk, telefoonnummer 06-51301583.

 

 

Advertenties uit de krant