Logo deschakelbarendrecht.nl

Paasbrunch voor alleenstaanden en echtparen

BARENDRECHT - Stichting Samen Op Pad Barendrecht houdt woensdag 17 april een Paasbrunch in De Ontmoeting, de zaal van de Dorpskerk aan Dorpsstraat 146. Vorige jaren werd deze brunch gehouden in het Dienstencentrum.

De Paasbrunch wordt georganiseerd voor alleenstaande en echtparen, die een gezellige middag met anderen willen delen.  De brunch begint om 13.15 uur. Hij is als volgt samengesteld: groentesoep, verschillende soorten broodjes te beleggen met kaas of vleeswaren, huzaren- en/of zalmsalade, verschillende soorten gevulde eieren, broodtaart met zalm en garnalen, gevulde flensjes en ten slotte ijs met slagroom. Bezoekers krijgen twee consumptiebonnen voor drankjes. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Dit arrangement kost 17,50 euro. Aanmelden kan bij Janny Kofman, van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 19 uur via 0180-617805 of via jannykofman@gmail.com. ,,Gelieve op te geven voor 27 maart , zodat ik tijdig weet of er voldoende deelname is. Het bedrag moet overgemaakt worden op de rekening van de stichting. Na ontvangst van de betaling is uw deelname definitief'', legt Janny Kofman uit.

Meer berichten